Het verhaal achter KerstPakketXpert

Pand KerstpakketXpert
Klantenservice KerspakketXpert
Magazijn KerstpakketXpert

Ontstaan

Er zijn van die momenten in het leven dat je mensen mag verrassen. Of het nu gaat om uw personeel, familie-lid, vriend, vriendin, kennis, relatie of uw klant.. KerstPakketXpert weet dit moment mooi te verpakken. Uit enthousiasme voor het product, de creativiteit van de samenstelling en de logistieke organisatie zowel online als offline zijn wij KerstPakketXpert gestart. Het team van Queen Flowerbulbs is de kracht achter deze website die vol staat met unieke, creatieve kerstpakketten opgebouwd uit kwalitatieve merken. Alle mogelijke variaties in kleuren en thema's in de uitgebalanceerde selectiepakketten, bloembol en wax amaryllis pakketten, heerlijke vers-geschenken voor de fijnproevers, speciale - niet alledaagse - combinaties van food en non-food cadeaus en wijngeschenken van allure geven je een ruime keuze. KerstPakketXpert biedt al vanaf 60 stuks maatwerk-pakketten en bieden u graag een offerte op maat. Laat u verrassen!

Service

Service voor klanten en leveranciers staat hoog in het vaandel bij KerstPakketXpert. Daarom bieden wij persoonlijke klantenservice, snelle levertijden, Thuiswinkel waarborg en de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te bestellen. 

Magazijn

KerstPakketXpert streeft ernaar om alle kerstpakketten in 1 - 3 werkdagen te leveren. Dit is mogelijk door een grote voorraad kant en klare kerstpakketten en natuurlijk de losse producten.


Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Bel: 085 4870 999
Mail: Contactformulier