Het verhaal achter KerstPakketXpert

Pand KerstpakketXpert
Medewerken KerspakketXpert
Magazijn KerstpakketXpert

Ontstaan

Er zijn van die momenten in het leven dat je mensen mag verrassen. Of het nu gaat om je personeel, familie-lid, vriend, vriendin, kennis, relatie of je klant.. KerstPakketXpert weet dit moment mooi te verpakken. Uit enthousiasme voor het product, de creativiteit van de samenstelling en de logistieke organisatie zowel online als offline zijn wij KerstPakketXpert gestart. De mensen van Queen Flowerbulbs zijn de krachten achter deze website die vol staat met unieke, creatieve kerstpakketten opgebouwd uit kwalitatieve merken. Alle mogelijke variaties in kleuren en thema's in de uitgebalanceerde selectiepakketten, heerlijke vers-geschenken voor de fijnproevers, speciale - niet alledaagse - combinaties van food en non-food cadeaus en wijngeschenken van allure geven je een ruime keuze. KerstPakketXpert biedt al vanaf 60 stuks maatwerk-pakketten en bieden je graag een offerte op maat. Laat je verrassen!

Service

Service voor klanten en leveranciers staat hoog in het vaandel bij KerstPakketXpert. Persoonlijke klantenservice, snelle levertijden, Thuiswinkel waarborg en mogelijkheid voor een kerstpakket op maat.

Magazijn

KerstPakketXpert streeft ernaar om alle kerstpakketten in 1 - 3 werkdagen te leveren. Dit is mogelijk door een grote voorraad kant en klare kerstpakketten en natuurlijk de losse producten.Bezoek adres:
Leidsestraat 100
2182 DR Hillegom

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Gratis parkeren voor de deur en verse koffie!
Bel: 085 4870 999
Mail: Contactformulier